Out of the blue....

Korte tussendoor-blog:  "Out of the blue"


Diana Koster, schrijfster van"Perfecte moeders bestaan niet" en "Perfecte bevallingen bestaan niet",  heeft de aarde verlaten.  Zomaar..beng...in de bloei van haar leven, middenin haar carrière, fijne relatie, jonge kinderen, druk maar happy en in een energieke flow....ik heb bij haar de bevallingsverwerkingsspecialisatie met EMDR therapie behaald.
Ze was en is een bijzondere vrouw die veel goeds bereikt heeft en veel deuren geopend heeft voor vrouwen. Het is onwerkelijk dat ze er ineens niet meer is.

Het " Out-of-the-Blue-effect...

je denkt dat je gewoon je leven aan het leven bent, in dagelijkse vanzelfsprekendheid, je doet je ding, werkt, eet, slaapt, reist, praat, vrijt, leegt de wasmachine, brengt je kind naar school, belt met een vriendin...en BOEM...er gebeurdt iets en alles draait 180 º en ....weg vanzelfsprekendheid. Van het ene op het andere moment.

Bizar. Ridicuul. Hilarisch en Absurd.
Tenminste..voor ons mensenbrein. Ons mensenhart.
Dat schudt op zijn grondvesten en om zich heen graait naar houvast en veiligheid.

Ik heb de persoonlijke eer al een aantal malen in mijn leven kennis te hebben mogen maken met deze "out-of-the-blue-180 º draaiing.
BOEM.  ALLES OMVER.

En dan komt het.
De ontreddering, de chaos, de paniek, de roep om hulp, de zoektocht naar de zin en het proces in jezelf met alles wat daarbij hoort.
Uiteindelijk komend tot een vorm van heling en verder kunnen met de impact van deze 180 º draai op je broze, maar o zo prachtige, intense leven hier op aarde.
Een beetje wijzer, rijker, inhoudsvoller, een beetje verdrietiger her en der en dankbaar voor wat was.

We zijn er allemaal samen mee. 

Lonneke van Houten
www.ccv-vanhouten.nl

www.facebook.com/LonnekevanHoutenCCV


 

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »