barnsteen Ketting - Cognac

€13,00
1 in stock
Verzending binnen 48u op werkdagen
Gratis ophaling In de winkel of op afspraak
Levertijd: Direct leverbaar

Barnsteen is een fosiele hars die afkomstig is van naaldbomen. Miljoenen jaren geleden droop deze hars uit de bomen en is daarna versteend. In Nederland wordt de barnsteenketting nog niet zo heel veel gebruikt. Maar in veel landen is het de normaalste zaak van de wereld. Vooral in de Baltische Staten zijn barnsteenkettinkjes te koop bij iedere apotheek en worden aanbevolen door de verloskundigen. Barnsteen heeft namelijk ontzettend veel goede eigenschappen. Wanneer het kindje een barnsteenketting draagt en deze op de huid gedragen wordt komt er door de lichaamswarmte barnsteenzuur vrij. Dit werkt onder andere pijnstillend. Het verminderd de speekselvorming en onderdrukt eventuele ontstekingen. Ideaal bij doorkomende tandjes dus!

Barnsteen is natuurlijk ook prachtig om te zien. Maar het werkt ook erg goed tegen aandoeningen van de longen en luchtwegen. Zoals astma of een simpele verkoudheid. Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze lichaamshouding en versterkt hiermee het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert de barnsteenketting neerslachtigheid, stress en depressie. Wat een eigenschappen he? Maar het helpt ook voor lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld maagklachten, maar ook klachten van de darmen, de milt, nieren, keel en galblaas. Het dragen van een barnsteenketting kan zelfs gewrichtsklachten verminderen en het genezen van wonden stimuleren! 
Kortom barnsteen heeft ontzettend veel positieve eigenschappen.

Alle kettingen bij Hip & Groen zijn per steentje apart geknoopt. Dit voorkomt dat je met een hoop losse steentjes zit wanneer de ketting kapot gaat.
Alle kinderkettingen hebben een pop-out sluiting waardoor de sluiting open schiet als er druk op komt te staan.
Volledig veilig voor je baby en peuter dus.

Volgens de voedsel en waren autoriteit is de barnsteenketting onder de 3 jaar af te raden.
Dit komt voornamelijk doordat het artikel bestaat uit kleine steentjes en het om de nek zit. Hier kunnen leveranciers en webshops geen risico's mee nemen.
Ga verstandig om met dit artikel. Gebruik op eigen risico. 

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »