Bereikbaar op werkdagen 10-12u

Pebeo Kleur je eigen klei

€22,00
Met deze set kleur je je eigen klei!
1 in stock
Verzending binnen 48u op werkdagen
Gratis ophaling In de winkel of op afspraak

Deze box van Pebeo bevat 3 potjes ongekleurde klei en 3 verschillende kleuren zout voor het kleuren van je eigen klei!

Meng de zouten en creëer nog meer kleuren!

Kinderen houden van kleien. Deze modelleerpasta is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten afkomstig van planten, voornamelijk uit biologische landbouw en niet GMO. Met deze veilige klei kunnen kinderen hun verbeelding creatief vorm geven en leren ze vaardigheden als rollen, tikken, kneden en snijden.
Bewaar de klei stevig gesloten en beschermd tegen licht (aangezien voedselkleuring gevoeliger is voor licht dan synthetische kleurstoffen) en bij voorkeur in de koelkast na opening en eerste gebruik.

Het is raadzaam om de pasta binnen de 12 maanden na opening te gebruiken.
Voor kinderen vanaf ca 2 jaar
Verpakking: groene print, environmentally-friendly

Pébéo modelleerpasta stimuleert verbeelding en spelen met blote handen. Het stimuleert de zintuigen en creatieve en motorische vaardigheden.
Laat het kind de eerste bewegingen ontwikkelen, zoals: knijpen, trekken, rollen, peelen, stapelen, plakken, binden, glijden, aanraken, tikken, kneden, openen, graven, vormen, draaien ...
Als de pasta iets droog is, doe deze in een vochtige doek om de flexibiliteit te behouden.
De pasta kan worden gecomposteerd in huiscompost.
Om plakrestjes of vlekken te verwijderen die door de klei worden veroorzaakt, laat het drogen en gebruik dan een kledingborstel om het af te borstelen. Als dat niet genoeg is, was je kleren of stoffen in koud water met een neutrale zeep.

Arteko is een lijn natuurlijke creatieve modeleerklei van het Franse merk Pébéo uit Frankrijk. Zij hebben een kleine lijn ecologische klei in prachtige zachte kleuren gemaakt van fruit en groenten. De eigenschappen van deze klei zijn bijzonder te noemen. De klei plakt niet, is prettig vorm te geven en biedt eindeloos plezier. Daarnaast is het product gewoon 100% natuurlijk en veilig. Arteko zet zich in voor een beter milieu, goede kwaliteit en veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »