Bereikbaar op werkdagen 10-12u

ökoNORM Paasei Verf

€3,00
1 in stock
Verzending binnen 48u op werkdagen
Gratis ophaling In de winkel of op afspraak
Zakje met 5 gifvrije kleuren natuurlijke eierverf om de eieren in te koken en kleuren. Of de eieren wit of bruin zijn maakt niet uit. Het resulaat is altijd geslaagd!
 
Okonorm - Nawaro zijn absoluut niet giftige natuurproducten uit hernieuwbare natuurbronnen. Natuurproducten voor kinderen die onze omgeving en grondstoffen niet belasten. De ingrediënten van Nawaro producten zijn composteerbaar of recyclebaar. Nawaro producten zijn spaarzaam in gebruik en hebben een lange levensduur. 
 
gebruiksaanwijzing:

In een kleine roestvrijstalen pan - geëmailleerde potten worden gekleurd - 750 ml koud water - geen azijn - vul en roer de kleuring mengsel.
 
5-7 rauw, gezuiverd eieren - 3-5 dagen na het leggen - leg voorzichtig in het water. De Färbewasser dient de eieren volledig te bedekken en ongeveer 1 cm water er overheen.
 
Breng het water aan de kook. Tijdens het verwarmen, roer het poeder verf in het water zachtjes tot de kleur wordt verdeeld. Bij de groende kleur onstaat schuim, dat komt door het roeren in het water. 
 
Wanneer het water kookt, kook de eieren nog 7-10 minuten. Schrik de eieren na het verven met koud water.
 
De natuurlijke kleuren reageren op elk ei anders zodat verschillende tinten ontstaan. Op bruine eieren de kleur is intenser dan in witte eieren.
 
Misschien Verkleuring in geëmailleerde potten maar dan spoelen met een afwasmiddel.

De kleuren zijn glutenvrij! 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »